Menjar tipic

SOPA DE FIDEUS AMB VADELLA 

La sopa de fideus amb vaca és la cuina típica taiwanesa que composta de brou de carn, trossos de carn de vedella i fideos.Las carns emprades per a l’elaboració de la sopa són aquelles parts de l’bestiar boví que tenen tendons: com poden ser les parts de la costella, les parts properes a la cua, etcètera. Podríeu provar diferent sopa de fideus amb carn a cada restaurante.La sopa de fideus amb carn s’ha convertit en el menjar típic de Taiwan.

Xiaolongbao

Viene de la región del sur de China y esta conocido por «pequeño tamaño, relleno de carne,sopa deliciosa, sabor fresco, masa delgada, aspecto hermoso». Sopa es el alma de xiaolongbao tradicional.Con el fin de perseguir el aspecto translúcido, muchos maestros usan el rodillo y frotan la harina encima de la masa.Asi los xiaolongbao aparecerá aspecto translúcido en las jaulas al vapor!En general el xiaolongbao tradicional tiene 14 pliegues en su aspecto,y las tiendas bien conocidas Ding Tai Fung hará más de 18 pliegues

Porc cuit en l’arròs

A l’sembla, és un plat ordinario.Un bowl de porc cuit en l’arròs deliciós, suau i no greix apareix en els restaurants casolans, els grans hotels de cinc estrelles i també en el banquet de l’palau presidencial. «El líder d’snacks taiwanès» , l’escriptor, Shu Guo Zhi també va dir que el porc cuit en l’arròs és el plat típic de Taiwán.En el nord i central de Taiwan, el porc cuit en l’arròs sempre es refereix que la carn cuit pel cuchillo.En el sud de Taiwan es refereix la carn triturada amb una màquina i s’usa el ventre de cerdo.En canvi aquest etil al nord de Taiwan es diu porc estofat amb arròs.

Vermicelli con chitterling (con ostras)

Vermicelli és el menjar molt comú en la vida taiwanesa.No només tenim vermicelli d’aniversari (per a la longevitat), vermicelli amb artell de porc i vermicelli amb oli d’sésamo.Además vermicelli amb chitterling (amb ostres) és el menjar més típica i famosa de Taiwán.Las ostres i vermicelli són els ingredients importants de l’plato.Las ostres han de primer barrejar la pols blanca, però també podria usar els intestins gruesos.La qualitat de l’plat depèn de la mida i la frescor de les ostres i els intestins gruesos.Para servir, podries afegir la salsa especial de Xile, vinagre negre, all, julivert per tenir mes gust.

Tofu pudent

Amb tofu fermentar per produir una aroma especial, l’anomenat «tofu pudent». El seu sabor únic, amb fregida o cuita a el vapor, s’ha convertit en el menjar local especial.Los venedors de Taiwan venen majoritàriament tofu fregit, amb kimchi d’estil dolç i amarg (o kimchi de Sichuan), per alleujar el gust de els greixos fritas.En els últims anys, tofu picant és una nova forma de menjar a Taiwán.Con la sang d’ànec, xucrut, sopa rica i picant amb l’olor únic de tofu, i algunes botigues s’uniran a el brou (intestí de porc ), comunament conegut com «olla d’intestí».


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *