Es pot trobar una àmplia varietat d’aliments, i plats de menjar a tot el país! Es troba a l’extrem est de el continent asiàtic, aquesta envoltat de muntanyes el qual el converteix en una de les regions més muntanyoses de l’món. Creen impressionants panorames escènics de turons i valls, amb els seus granits i roques calcàries. Produeixen les grans quantitats de cultius de Corea, especialment de l’arròs. Aquesta dividida en República de Corea de Sud i la península República popular de Corea de Nord, que formen la península coreana. Si alguna cosa els caracteritza de la cuina és que té similitud a la de la Xina i el Japó. Ja que majoritàriament és salsa de soja i arròs, que sol servir barrejat amb carn de porc, pollastre i verdures. Malgrat tot això han sabut preservar algunes particularitats com els seus delicats sabors, o la quasi obsessiva utilització de l’all com a condiment corea de nord és potser el país de l’Àsia oriental en el que més es recorre a el vapor per preparar els aliments, mitjançant mètodes senzills. Productes fermentats, cereals com l’arròs, les verdures i la salsa de soja. Les verdures es cuinen en general, escaldades, bullides, rostides o a el vapor. Els peixos i mariscs propis de les seves aigües, el consum de carns tabú a occident que procedeixen d’animals i companyia com gats i gossos (avui dia són poques les que consumeixen la seva carn). Les lleis coreanes ho prohibeixen.