Chicote tanca a un restaurant xinès a la fi temporada de ‘T’ho vas a menjar?’: «Semblava la massacre de Texas»

Chicote tanca a un restaurant xinès a la fi temporada de ‘T’ho vas a menjar?’: «Semblava la massacre de Texas»

És molt difícil que un restaurant impressioni a Alberto Chicote després de tots els llocs que ha visitat en el seu programa T’ho vas a menjar ?. No obstant això, en l’últim episodi de la temporada, el cuiner haurà de tancar un local amb el suport de la Policia.

En la nova entrega, Chicote demana menjar xinès a domicili de diversos restaurants i intenta visitar els locals on suposadament s’havien cuinat els plats. El xef s’arriba a trobar amb un portal d’un edifici residencial o una adreça inexistent, encara que el pitjor de tot passa quan pot entrar a un i no pot suportar el que hi ha dins.

Quan el madrileny va ser entrevistat per Pablo Motos a El Hormiguero va afirmar que es podia comparar a la «massacre de Texas» i que només es pot «confiar que qui ha de revisar les condicions de salubritat compleixi amb el seu treball». En l’avançament, el presentador prova una comanda amb un membre de la comunitat xinesa a Espanya, que va denunciar que els plats tenen poc a veure amb les tradicions de país asiàtic: «És menjar adaptat a l’gust de l’espanyol».Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


ORIENTAL PALATE